Reacties bezoekers

Dit is mijn favoriete festival omdat...

groener kan het niet met al dat gras.

Ik kijk daar het hele jaar naar uit. Lekker ongedwongen en laagdrempelig.

je er een heerlijke luie, gezellige, vermakelijke en leuke dag beleeft. Zeker met kleine kinderen!

kleinschalig, intiem, gratis, gezellig.

Lekker ongedwongen gezellig voor jong & oud in het park met theater & muziek!

"'t Is zeer relaxed en bezit 'n ongedwongen sfeer.
Hier leer je (weer) picknicken mèt 'n verrassende muzikale of artistieke voorstelling op de achtergrond/voorgrond. Onze kinderen vermaken zich prima!
Kortom ik vind daar op zondag in 't gras altijd wel 'n aandenken van goud met vrienden"

Het altijd zo divers, kleinschalig/toegankelijk en vrolijk is. Geschikt voor alle leeftijden!

"Voor ieder was wils. heel relaxt en gezellige sfeer, Voor alle leeftijden. "

voor jong en oud plezier en ontspanning. 5 zondagen lang!

leukste evenement van Rotterdam!

het altijd gezellig is

hele leuke ongedwongen sfeer en leuk voor kinderen (niet veel festivals zijn dat)

gratis , intiem, laagdrempelig voor jong & oud, maakt geen onderscheid in kleur of ras, Rotterdam is Rotterdam niet zonder zomerzondagen in het park!

relaxed genieten van de sfeer muziek en de mensen om je heen! een zondagmiddagje even de tijd vergeten, heerlijk en zo broodnodig om de stress van alledag even achter je te laten

het een kleinschalig festival is op een prachtige en relaxte plek voor jong en oud,waarbij een sfeer van verbondenheid heerst

Het zo'n heerlijk ontspannen sfeertje heeft met muziek, die nu eens niet alleen voor jongeren bestemd is.

Heel gezellig is, voor iedereen van 0 tot 100 iets heeft en een fantastisch begin is van de zomervakantie.
Het voor het hele gezin, incl. 3 jongens van 7,9 en 11 jaar gezellig en ontspannend is. Lekker picknicken in een gezellige entourage. Na 3 uurtjes komen we terug van onze minivakantie en kunnen we de aankomende week weer met energie aan.

Het is gratis en heel gezellig.

.. het dat al jaren is...

"de sfeer, het programma, de organisatie, het publiek en de plek in het park, helemaal top.
niet op bezuinigen "

Lekker ontspannen, met elkaar genieten van muziek, cultuur, zon... iedere keer iets nieuws, jij voelt je goed, iedereen is gelijk, de sfeer is geweldig, gewoon prachtig om mee te mogen maken.

Het gewoon lekker ongedwongen, relaxed en gemoedelijk is. Leuke mensen, goede sfeer, heerlijke muziek en ga zo maar door...

jong en oud in een goede, muzikale, sfeervolle omgeving hongerig en dorstig genieten

Het laagdrempelig is, voor jong en oud, ongecompliceerd, een relaxte sfeer heeft, er altijd goede muziek is die niet te hard is. Het laat zien dat NL ook normaal kan functioneren met picknickende mensen zonder dronken mensen met agressie taferelen. En dat al vele jaren met ongekende vrijwillige inzet!

Al jaren bezoek ik diverse festivals in Rotterdam, maar de ZomerZondagen zijn echt mijn favoriet, omdat de sfeer hier fantastisch is: voor elk wat wils, ook voor de kinderen en "grote kinderen"! Heerlijke muziek, te gekke acts en die grote verbroedering van alle rassen, culturen enz. En nooit iets vervelends onderling. Heerlijk, heerlijk, heerlijk!!!

we altijd weer heerlijk genieten van de geweldige sfeer, de uiteenlopende muziek en het fantastische theater. Jong, oud iedereen zit heerlijk te genieten van het park en de entourage.

de zomer zondagen elke zondag druk bezet zijn. Er komt zoveel verschillend publiek op af, en ondanks die grote verschillen blijft de sfeer super goed! Leuke muziek en een goede organisatie zorgen er voor dat wij elk jaar weer terug blijven komen!

meest diverse publiek en iedereen is welkom. geen regels en beste locatie

Ik geen ander evenement ken met zo'n positieve 'vibe'. Het publiek is zo gemixt als maar kan (leeftijd, afkomst you name it). Tevens trakteert het me altijd weer op frisse, verrassende muziek. Echt het mooiste initiatief van Rotterdam!!! (wat mij betreft)

Het is altijd super gezellig, geweldige muziek, lieve mensen [Antoinette!] voel me er heerlijk en vier echt de zomer!

Al jaren is dit mijn favoriete festival. De combinatie van een ongedwongen uitnodigende sfeer, een goede programmering,een diversiteit aan mensen, goede voorzieningen, een professionele aanpak een en al genot en gezelligheid wat wil je nog meer op een zomerse zondag!

het gewoon fantastisch is!

het zo mooi, ongedwongen en beregezellig is. Te gekke muziek, prachtige locatie, knutselen voor de kids en straattheater, voor ieder wat wils en iedereen heeft het ALTIJD naar z'n zin!!! Klein & Groot, hoe leuk is dat!!

"Dit bied de mogelijkheid om in het park met de gehele familie en vrienden te genieten van de entertainment die er is. Dit is Rotterdam ten top"

Ik mij één voel met de muziek, natuur, mensen, omgeving etc. Het is genieten tot in mijn tenen van al die blijde gezichten en enthousiaste mensen op een unieke plek in Rotterdam. Het is Rotterdam op zijn mooist.

De muziek en de sfeer is ongedwongen en intiem, echt zittend met je voeten in het gras. Kortom genieten!

"vaak mooi weer, goeie muziek, veel publiek van alle leeftijden en er wordt gedanst."

Bijzonder prettige sfeer, goede performance, gezellige mensen....TOP!

Hele ontspannen sfeer met goede muziek en een mix van jong/oud/rijk/arm/zwart/wit publiek!

kleine opzet, gratis toegang, leuk programma, aardige mensen, duizel in het park is runner-up wat mij betreft.

het een fijne sfeer heeft met gemengd publiek, goede muziek, en vooral omdat je er lekker kunt dansen!

Echt leuk voor een heel breed publiek.
Zoveel zomer voor niks en voor iedereen.


onze kinderen (4-6-8 jaar) het ook zo ontzettend naar hun zin hebben tijdens het knutselen, bekijken van theater & het beluisteren van steeds weer andere muziek op de zomerzondagen net als hun vriendjes, vriendinnetjes, de papa's & mama's van deze vriendjes & vriendinnetjes en wij zelf als ouders. Het is kleinschalig, overzichtelijk en er heerst zo'n gezellige en gemoedelijke sfeer in een wereldstad. Waar maak je dat nou mee? Wel, op de zomerzondagen in Rotterdam.

Het is al jaren een super gezellig festival voor echt IEDEREEN! Met een super breed progamma van muziek, dans, theater, lekker eten en drinken, wat je maar wilt, het is er allemaal.

het er zo gemoedelijk is. Leuke muziek, op een prettig volume. Gemêleerd publiek. Fantastische omgeving. Als ik er heen ga om 'even' te kijken, blijf ik al gauw de hele middag.

altijd zomer en zon bij de zomerzondagen

"Relaxte sfeer. Lekkere muziek. Leuke activiteiten."

Heerlijke zondagen met voor elk wat wils.

"dit de zondag is waar ik naar uit kijk........"

Een heerlijke happening met voor elk wat wils.

het een super gezellig voor elk wat wils ontspannen cultureel zeer aantrekkelijk festival is.

al jarenlang een uiterst relaxed en gemoedelijk heel vaak zonnig festival met een toffe mix aan muziek en theater. voor de hele familie !hoop dat de ZZ nog jaaarenlang blijven bestaan .hoort gewoon bij een Rotterdamse zomer !

verrassende programmering, lekker hangen en dansen in het park, goeie sfeer. Groot in de kleinschalige aanpak, en dat jaar in jaar uit.

Het ultimate zomer gevoel brengt!

Het altijd zo gezellig is en ongedwongen. De acts zijn altijd zeer afwisselend en voor allerlei verschillende leeftijden geschikt. Een uitje om elk jaar weer naar uit te kijken met het hele gezin. Petje af voor de organisatoren!

het gewoon het leukste, intiemste en persoonlijkste festival van Rotterdam is.

tof programma, leuke mensen, super relaxed en al 12 jaar het leukste kleine festival!!

Het een totaal ontspannen sfeer heeft en ik me altijd op vakantie waan.

Altijd het ultieme zomergevoel, weer of geen weer!

Rotterdammers samenbrengt en omdat het nu voor iedereen eindelijk een bekend gegeven is. Daar ga je gewoon heen!!!

sfeer , geschikt voor alle leeftijden, programmering, alles

"Het ultieme zomergevoel! Schoentjes uit, lekker liggen in het gras of voetjes van de (gras)dansvloer!"

Omdat al deze zondagen geweldig zijn, met een zeer fijne positieve sfeer! De zomer is geen zomer meer zonder de zomerzondagen

Laagdrempelig, alle soorten publiek, intiem, elke week, creatief.

fantastische sfeer, leuke programmering

perfecte sfeer, locatie en volk

vrij toegang voor jong en oud, meest sfeervolle festival in een prachtige omgeving. uniek dus!

het ongedwongen lekker Rotterdams is. De gehele familie is welkom; van kids tot de ouders is er vertier. Uniek. En de zon schijnt altijd gedurende de ZZ.

"Mooi kleinschalig originele programmering Haalt met klein budget de grootste zomerbelevenis"

"De locatie fantastisch is. Het programma voor de hele familie en ook voor alleenstaanden boeiend is. Je je eigen picknick mee kan nemen, maar er ook wat eten te koop is. En 5 zondagen met heel veel keus, één keer per jaar lukt altijd.
De sfeer is zo onstads. Het park doet zijn werk goed om de stadse mens tot rust te laten komen en genieten van wat het culturele leven te bieden heeft. Een hele bijzondere ervaring. Mijn kinderen, buren, vrienden en ik ontmoeten elkaar graag in het park."

wat een sfeertje iedere keer weer! Een festival voor jong en oud.

het een echt relaxed zonder teveel opsmuk zeer gezellig festival is,wat ook bij minder weer altijd de moeite waard is om naar toe te gaan

Al jaren achtereen een afwisselend goed programma voor groot en Klein en Jong en oud!

relaxed, hele gezin, verbroederend

Er is voor elk wat wils. Zelfs de kinderen komen niets te kort.

creativiteit prevaleert en het nooit gemakzuchtig wat betreft programmering is.

het zo relaxed en tegelijk zo spannend is (omdat er binnen het prettige stramien steeds wat anders vertoond wordt), het iedere zondag terug komt en daardoor helemaal een zomergevoel geeft en zeg nou zelf, waar zie je de ene keer zulk inventief schrootspeelgoed en de andere keer een koe die drinkt tussen de beentjes van in rijdende badkuipen badende kinderen? TOP!

kleinschalig, gezellig, geweldige programmering

De sfeer, muziek, de mensen, en.... de organisatie; Allemaal perfect!

Geweldige programmering en vooral omdat t zo'n heerlijk vrij en gemoedelijk sfeertje is. Top festival!!!

Het is warm, menselijk, en gezellig

Een gezellig programma en ook nog in het mooiste stadspark van Rotterdam.

"Vakantie in eigen stad, ik kom er altijd zo relaxed vandaan! Met voor iedereen wat wils, ook voor de kinderen"

het net zo landerig en zwoel is als de zomerzon. Een Frans weitje onder de Euromast.

Alles kan en niks moet. Gewoon lekker relaxen met leuke muziek erbij.

"1. Het enthousiasme van de presentatrice
2. De goede muziek
3. De relaxte sfeer"

Het voor alle Rotterdammers e.o. voor alle culturen, voor oud en jong toegankelijk en fantastisch leuk is, de opzet, de sfeer!

Mijn liefste lief mij en mijn dochter heeft laten kennismaken met dit leuke en gezellige evenement en onze liefde toen is gaan opbloeien tot iets heel erg moois. En we willen graag volgend jaar als bruid en bruidegom genieten van een zomer zondag.

het een kleinschalig, laagdrempelig ontzettend gezellig en sfeervol evenement is in een schitterende omgeving waarin verschillende culturen in harmonie samenkomen.

Zeer prettige sfeer, leuke afwisseling, zeer ontspannend!

Omdat wij er al jaren komen en het Festival van héééél klein, veel groter hebben zien groeien. Én toch heeft het z'n intimiteit behouden, dat is het mooie. Het is één grote familie en er is werkelijk nooit enige ongeregeldheid. De organisatie is altijd zo aanstekelijk enthousiast en doet zo hun best om het ieder jaar toch weer mogelijk te maken. Dit moet toch eindelijk eens beloond worden!!!! Zoveel mensen worden er blij van, van jong tot oud! Zonder de Zomer Zondagen is het gewoon geen voorjaar geweest. Het is de muzikale start van de zomer. (En wat hebben ze toch een mazzel gehad met het weer dit jaar!)"Zomer Zondagen" is een prettig uit de hand gelopen familiefeestje, want je ziet elk jaar ook weer mensen terug die je alleen van de Zomer Zondagen kent. En wat leefden we allemaal mee toen in 2010 een vaste oudere bezoeker onwel werd in het Park. Iedereen noemde hem "Dansopa" omdat hij jarenlang zijn dansjes deed en zo zichtbaar genoot van de ZZ. Als wij op het grote grasveld arriveerden zeiden we altijd als we hem zagen staan; "Oh, gelukkig dansopa is er ook nog dit jaar!" Hij stierf enkele dagen later in het ziekenhuis, maar had wel mooi tot het laatst genoten van het feestje in het Park. Hier kon hij jarenlang enkele weken lang steeds weer de batterij opladen om voor zijn dementerende vrouw te zorgen. Het was daarom zo vreemd dat hij dit jaar niet meer stond te dansen voor de muziektent. Maar er waren ook weer heel veel nieuwe kleine kindjes bijgekomen en voor hen moeten de Zomer Zondagen ook een fijne jeugdherinnering worden. Jammer dat de subsidiekraan afneemt, maar wanneer ze de De Gouden Grasspriet winnen kan dit wellicht bijdragen tot het behoud van dit mooie evenement. Omdat zovelen op juist dit festival mooie herinneringen schrijven. Voor ons zijn de Zomer Zondagen daarom de grote winnaar!!!!

Het super georganiseerd is

geweldig, spontaan...multiculture, gezellig, non commercieel

heerlijk genieten van mooie muziek, theater en knutselen met heel veel verschillende prachtige mensen. Ongedwongen- relaxed en ontspannen

Leuke diverse programma's

Kleinschalig, altijd gezellig, goede programmering, voor jong en oud, hele fijne sfeer!

Fantastische sfeer en een uitstekend programma.

het goed georganiseerd is en heerlijk ontspannen met vrienden onder de bomen genieten van muziek en kleurrijke mensen.

het een zalig niet Nederlands sfeertje uitstraalt waarbij je je even een zondagmiddag helemaal kunt ontspannen in een prachtige omgeving met vrienden en medemens

Het is genieten!!

Heerlijk chillen met de kinderen , muziek, knutsel en vooral eten en drinken.'toppie

je gewoon lekker kan relaxen en de kinderen kunnen spelen en knutselen.

gezelligste festival is

het zo is

wij er met het hele gezin elke zondag weer zo van genieten, bijzondere muziek, gezellige sfeer, verrassende entertainment die ons elke keer weer laat lachen. Kortom wij missen geen zomerzondag.

Het is gewoon de beste, als zondag is en een zomerzondag is dan ga automatisch de zon schijnen, en de variatie van muziek, ik ben Colombiaanse en elke jaar komt een Colombiaanse group of een salsa group... Het is voor me Feestdag dan... Proost!!

Het een Tuin is waar je met vrienden een heerlijke tijd kunt hebben met constante (!) kwaliteit.

De juiste plek, de juiste sfeer en de leukste mensen!

Het een en al liefde is

Voor jong en oud!

"Het programma zomers is en het meerdere zondagen achter elkaar plaats vindt. Dus als je een keertje niet kan, er komt altijd weer een volgende zondag! Leuk kinderprogramma."

Hoe succesvol de formule ook blijkt te zijn (veel meer bezoekers dan in het begin), de sfeer intiem blijft en de ZZ elke Rotterdammer iets te bieden heeft!

ontspannen plezier voor de hele familie van grootouders tot kleinkinderen

Het waren weer vijf fantastische zondagen in Het Park met prachtige muziek, dans en leuke acts.

het echt iets is voor jong en oud

ik heel erg geniet van de ongedwongen sfeer, de locatie en het gebodene.

"Geschikt voor het hele gezin. Relaxte echte zomersfeer. Het Park wordt goed gebruikt.
Groots in kleinschaligheid"

ik de ongedwongen, kunstzinnige, muzikale en zomerse sfeer uniek vind!

ontspannen sfeer, gezellig, goede muziek ontmoetingsplaats voor vrienden

goede muziek, relaxte sfeer en een dag voor jong en oud: leuk om met hele gezin naar toe te gaan: kleintjes, maar ook pubers vinden dit leuk.

laagdrempelig, gezellig, ongedwongen,voor jong en oud, rust midden in de bruisende stad

"Het zo ongedwongen is, met veel variatie, plus ideaal voor de kinderen. Heel leuk en dat moet blijven!"

Het enthousiasme van de motor achter dit kleine festival voelbaar is in alle grassprieten, Feestje op z'n allerfijnst met de leukste bezoekers en de mooiste voorstellingen...

Het is echt een Festival waar iedereen zich thuis voelt en waar je heel veel oude en nieuwe vrienden tegenkomt. Met echt een onwijs liefdevolle, vrije vibe! Genieten!

ik hier al tien jaar veel plezier aan beleef, ontspannen sfeer, muziek voor ieder wat wils en een goede organisatie

sfeer is geweldig, alles gratis en voor niets en een heel enthousiast team dat prima werk doet, iedereen die het voor de eerste keer meemaakt is volkomen positief verrast

lekker relaxed en goede sfeer

"het niet pretentieus is, laagdrempelig en vooral een zeer gemixt publiek; jong, oud, multiculturele samenstelling. Verder verrassende programmering en heel fijn dat er nu ook legaal wat gedronken kan worden."

gewoon gezellig

Heerlijk genieten van een fijne sfeer en muziek in een mooi park!

Dit is mijn favoriete festival omdat... het festival het perfecte familie-uitje is in een tolerante en gezellige sfeer met geweldige artiesten!

een en al gezelligheid, wij kijken er elk jaar naar uit, de zondagen worden gereserveerd voor zomerzondagen, Zelfs verjaardagen worden in het park gevierd.

een heerlijk laagdrempelig festival voor iedereen

Het heerlijk is om met vrienden op een geheel vrijblijvende manier te picknicken en te genieten van alles wat aangeboden wordt. Er is ruimte voor alle leeftijden en voor iedereen is er wat te halen. Kortom een heerlijk luie zondagmiddag besteding!!

Het er altijd supergezellig is met een bijzondere programmering!!

altijd supergezellig is

het zo gezellig is!

het heerlijk ontspannen genieten is

super gevarieerd. goede sfeer mooie muziek!

het leuk is voor iedere leeftijd. Maar vooral door de ongedwongen sfeer.

Ontspannen, gezellig, voor elk wat wils en voor alle leeftijden

Het voor iedereen iets heeft.
Door het gevarieerde programma, elke zondag weer de reis waard

om dat er altijd leuke muziek is en gezellige mensen

Voor ons al jarenlang veelvuldig bezocht. Voor ieder wat wils. Dicht op de artiesten.

Wij heerlijk luisterend naar goede muziek oude vrienden ontmoeten, picknicken, onze kleinkinderen ,kinderen en moeder van 81 jaar meenemen en iedereen heeft een fijne tijd. Wij houden onze zondagen speciaal vrij en gaan! weer of geen weer.

Ideale zondagen om met vrienden af te spreken om te borrelen, te dansen en te genieten van alles wat er gebeurd en toch ook bij kunnen praten.

gemoedelijke sfeer voor het héle gezin in een prachtige omgeving!

... het leven zo zou moeten zijn: iedereen van welke pluimage dan ook genietend in het Euromastpark van fijne wereldmuziek... Een dag op vakantie in je eigen stad.

de sfeer zo ongedwongen is

"omdat de programmering uniek is voor een stad als Rotterdam. En uiteraard de relaxte sfeer en de ontspannen mensen. Absolute grassprietprijswinnaar voor Rotterdam!"

Het is een festival voor alle leeftijdscategorieën dus je kunt er met de hele familie naar toe, maar ook met vrienden.

"Topsfeer en zeer ongedwongen. Boeiende en afwisselende programmering.
Goede en informatieve nieuwsbrief met mooie foto's. duidelijk no 1"

de sfeer, de muziek, de entourage, de plaats, de vrijwilligers, de medefestivalgangers, de muziekkeuze,en bovenal de uiterst ongedwongen sfeer en beleving uniek zijn voor Rotterdam en daarom zeker moet blijven!!

een heel ongedwongen sfeer is. Zeer wisselend muziekaanbod. Kom er al jaren met mijn vrouw en zou het missen als het niet meer door zou gaan.

"de zomerzondagen laten je zien dat kleine mooie dingen een hele waardevolle ervaring zijn.
alle zondagen vind ik altijd wel iets verrassends wat me blij maakt"

een uitgekiend programma gepresenteerd wordt,vol afwisseling en voor iedereen te genieten. En dat 5 weken lang...

"omdat na al die jaren de sfeer nog steeds zo ontspannen is, het leuk is voor iedereen en met een ongekend enthousiasme wordt georganiseerd, gepresenteerd. Ik kijk al weer uit naar volgend jaar met zomer zondagen"

het voor iedereen toegankelijk is, van jong tot oud. Een festival die verbroederd waar culturen samenkomen in een ontspannen sfeer, waardoor je energie krijgt om van het leven te kunnen genieten.

ik geniet zo van al die mensen, heerlijke muziek, relaxte sfeer en de persoonlijke benadering van Antoinette!!

voor iedereen leuk, super organisatie en heel puur in opzet, kleinschalig maar werelds geprogrammeerd.

het er altijd gezellig is!

Ongedwongen. Leuk voor kind en volwassenen

Iedereen hier, ongeacht zijn afkomst, oud, jong, chique of ruig, kan in goede sfeer genieten van muziek en theater. Er valt geen onvertogen woord. Afgelopen 2 jaar zijn wij in juni met vakantie geweest en hebben de zomer zondagen gemist. Dit jaar alle zondagen weer meegemaakt, je zou er bijna niet voor op vakantie gaan!!

Gezellig in het park bij de euromast. Mooie locatie fijne artiesten. een geslaagd festival.

het de mensen verbindt en het gewoon oergezellig is. Echt een leuk dagje uit!

"iedereen is blij, zonder gedoe!!!!!!!!! heerlijk pure ontspanning. hopelijk volgend jaar weer."

Download pdfReacties bezoekers