Afdrukken

Help het festival

We spannen ons elke editie weer in een feest te maken van de ZomerZondaggen. Dat gaat niet zonder jouw hulp. Samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn. En wie wil dat nou niet? Je kunt het festival helpen op drie manieren.

1: Een cadeau voor de jubilaris
Elke zondag loopt onze 'Schone Simone' over het terrein om je bijdrage voor die dag te ontvangen, dus geef haar wat die dag je waard was! Of maak direct een bijdrage over op rekeningnummer NL34 INGB 0003 9915 40 t.n.v. Stichting Vrienden van het Park.

2: Koop parkpret
Bij onze kinderwagen kun je  terecht voor een leuk souvenirtje. Door iets te kopen ondersteun je het festival extra. Windmolentjes, vogelfluitjes, een waaier, noem maar op. Je doet er jezelf en het festival een plezier mee! Er zijn ook unieke zomerse ansichtkaarten te koop gemaakt door illustratoren Dorine de Vos, Geerten ten Bosch & Harriet van Reek, dichters Jan Oudenaarden en Rien Vroegindeweij, cartoonist Djanko, en fotografen Jaap Reedijk en Ries van Wendel de Joode.

3: Eet en drink
Bij onze Camion de Camarón koop je je hapje en drankje. Via deze smakelijke omweg draag je bij aan de inkomsten van het festival. Camion de Camarón is temperament op de tong. Er is heerlijke sangria, wijn, bier, fris en tapas. Kinderen kunnen er een lekkere pannenkoek eten.
Nieuw!! Dit jaar hoeft er ‘s avonds thuis niet meer gekookt te worden, want ter afsluiting kan bij het festival een heerlijke maaltijd worden besteld, waarbij zwoele tangoklanken in de avondzon zijn inbegrepen

Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, de ijsrijder van Katendrecht. Walter zorgt voor verse oesters en nieuwe haring. En ijskoude of hete koffie en thee koop je bij de Smaakbus.