Afdrukken

Help het festival

We spannen ons elke editie weer in een feest te maken van de ZomerZondaggen. Dat gaat niet zonder jouw hulp. Samen zorgen we dat de ZomerZondagen kunnen blijven wat ze zijn. En wie wil dat nou niet? Je kunt het festival helpen op drie manieren.

1: Give the girl a candy
Elke zondag loopt onze candy-girl over het terrein om je bijdrage voor die dag te ontvangen, dus geef haar wat die dag je waard was!
Of maak direct een bijdrage over op rekeningnummer 3991540 t.n.v. Stichting Vrienden van het Park.

2: Koop parkpret
Bij de candy-girl kun je  terecht voor een leuk souvenirtje. Door iets te kopen ondersteun je het festival extra. Windmolentjes, vogelfluitjes, een waaier voor koelte, noem maar op. Je doet er jezelf en het festival een plezier mee! Er zijn ook unieke zomerse ansichtkaarten te koop gemaakt door illustratoren Dorine de Vos, Geerten ten Bosch & Harriet van Reek, dichters Jan Oudenaarden en Rien Vroegindeweij, cartoonist Djanko, en fotografen Jaap Reedijk en Ries van Wendel de Joode.

3: Eet en drink
Bij onze Camion de Camarón koop je je hapje en drankje. Via deze smakelijke omweg draag je bij aan de inkomsten van het festival. Camion de Camarón is temperament op de tong. Er is heerlijke sangria, wijn, bier, fris en tapas. Kinderen kunnen er cakepops versieren of een lekkere pannenkoek eten.
Specialidad!! Bij goed weer wordt elke zondag een grote paella gemaak. Met zo’n lekkere racion waan je je op een wijkfeest in Barcelona!

Afkoelen kan met huisgemaakte Italiaanse ijsjes van Bleij, de ijsrijder van Katendrecht. En ijskoude of hete koffie en thee krijg je bij de KoffieKever van de Smaakbus.